Del:
Notifications
Clear all

Race to Thailand


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 334
Topic starter  

Da der lørdag den 29. juni blev spillet Race to Thailand - presented by GolfersGlobe i Blåvandshuk Golfcenter var der mødt 48 spillere til start.

Dagen blev afviklet i strålende solskinsvejr og med temperaturer, som fik nogle deltagere til at give udtryk for, at det næsten mindede om at spille golf i Thailand.

Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er navnet på en ny landsdækkende golfturnering, som hen over sommeren vil blive spillet i 10 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne finder man Simon’s Golf Club, Skjoldenæsholm Golf, Ledreborg Palace Golf, Sct. Knuds, Stensballegaard Golf, Blåvandshuk Golf samt Lübker.

Deltagerne behøver kun at stille op i én spillerunde for at kvalificere sig til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand.

Læs og se nærmere på: 


Citer
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 334
Topic starter  

Landsfinalen ved Race to Thailand blev afviklet på Skjoldenæsholm og der stillede 54 spillere til start. De 27 hold kæmpede ikke kun om æren, men også om en finaleplads i Thailand.

Morten Meyer Roesgaard og Dennis Ingeman, begge fra Værebro Golfklub, endte som det vindende hold og kan dermed tage afsted til Thailand. De to vindere skal afsted til Siam Country Club, der ligger lidt uden for Pattaya og med ophold på det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya.

Læs og se nærmere på: GolfersGlobe


SvarCiter